Wait what? Is Cara Delevingne met déze zangeres aan het daten?

En deze zangeres is de ex van haar ex Ashley Benson....

Lees ook

Cara Delevingne is mogelijk aan het daten met de ex van haar ex, Ashley Benson. De eventuele nieuwe fling van Cara is niemand minder zangeres Halsey, van wie haar echte naam Ashley is. Jawel, die zin klopt echt!

Uitleg

Even terug in de tijd. Cara Delevingne had een relatie met PLL-actrice Ashley Benson. Zangeres Halsey was samen met rapper G-Eazy. Cara en Ashley gingen eind mei uit elkaar en niet veel later werd Ashley gespot met de rapper. Nu lijkt het erop dat Cara iets heeft met Halsey – en dus tevens de ex van G-Eazy. Snap je het nog?

Cara en Ashley

Volgens een bron gaan Halsey en Cara nu enkele weken met elkaar om. “Ze daten en hebben erg veel plezier samen. Het is allemaal erg casual en ze zijn niet op zoek naar relatie. Ze vinden het prima om nog andere mensen te zien”, aldus de Britse krant The Sun.

De geruchten begonnen nadat Cara te zien was in de videoclip van Halsey's nieuwe nummer Nightmare. In de clip zou de chemistry tussen de twee flink aanwezig zijn. “Ze willen het gewoon leuk hebben en zitten op dat gebied echt op één lijn. Ze hebben het allebei druk, maar omdat ze de afgelopen maanden beide veel in L.A. zijn, hebben ze nu meer tijd om elkaar te zien. Cara heeft Halsey zelfs al gekust waar haar vrienden bij waren, maar voor hen is het geen big deal. Ze vinden het zelfs grappig dat hun exen samen zijn, waar ze overigens geen hard feelings over hebben”, voegt de bron toe aan het verhaal.

Gelukkig maar, want afgelopen week werd Ashley gespot met een ring die behoorlijk wat weg heeft van een verlovingsring

To be continued.

Dit bericht bekijken op Instagram

polite 👼🏼👼🏽 @caradelevingne

Een bericht gedeeld door halsey (@iamhalsey) op

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook