Gossip Girl-creator onthult nieuwe details over reboot

De creator doet ook uit de doeken of een oud castlid terugkeert in de reboot.

Lees ook

Dat onze all-time favourite serie terugkeert, made our day. De makers van Gossip Girl werken momenteel hard aan een reboot. Wat we van de serie kunnen verwachten? Gossip Girlcreator Joshua Safran onthult een tipje van de sluier.

Very queer

Joshua hield gisteren een Q&A op Twitter om vragen over de Gossip Girl-reboot te beantwoorden. Zo doet de showrunner onder meer uit de doeken dat de show erg inclusief zal zijn. “It is very, very queer.”

Dit benadrukt hij opnieuw als iemand hem vraagt wat het grootste verschil is tussen het origineel en de reboot, en waar hij het trotste op is. “Dat de meerderheid van de karakters divers en/of queer is”, legt hij uit.

Karakters

Fans hopen nog steeds dat oude castleden terugkeren in de reboot. De nieuwe cast is inmiddels compleet, maar Joshua sluit niet uit dat een van de originele castleden toch een keer in de show te zien zal zijn.

“De show vindt plaats in dezelfde omgeving als het origineel. Ik hoop dat sommige mensen uit het origineel dan ook een keer langskomen in de serie. De originele castleden zullen af en toe wel genoemd worden, omdat ze er in principe nog steeds zijn.”

Eerder werd al wel bekend dat Kristen Bell terugkeert als de stem en voice-over van Gossip Girl.

Coronavirus

Door het coronavirus liep de Gossip Girl-reboot helaas vertraging op. Naar verluidt begint de cast deze week met het filmen van de serie.

De Gossip Girl-reboot gaat over een groep rijke New Yorkers op een privéschool in de Upper East Side. “De prestige-serie gaat in op hoeveel social media – en het landschap van New York zelf – in de tussenliggende jaren is veranderd”, deelden de makers eerder al met HBO Max. We can’t wait!

Bron: Just Jared | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook