Ex On The Beach-ster Harrie onthult beste bedpartner uit het huis

Oh no: is dit Ex on the Beach-koppel uit elkaar?

Het lijkt erop dat de relatie tussen Dante en Jamy finito is...
Ex on the Beach-koppel

Dante en Jamy hadden elkaar na hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch helemaal gevonden en leken zielsgelukkig. Het lijkt er echter op dat de twee nu alweer uit elkaar zijn en dat Dante de reden van de breuk onthult...

Vreemdgaan

Gisteravond plaatste Dante op zijn Instagram-story een foto met de tekst: "Vreemdgaan is een keuze, geen fout. Byeee". Het lijkt er dus sterk op dat er iemand is vreemdgegaan in de relatie.

Instagram

De breuk lijkt direct bevestigd te worden, omdat het stel elkaar ook niet meer volgt op Instagram. Jamy heeft nog niet gereageerd op de vermeende breuk.

In de slotaflevering van Ex on the Beach: Double Dutch was te zien dat Dante en Jamy steeds meer naar elkaar toetrokken, maar van een relatie was toen nog geen sprake. Niet veel later was dit echter wel het geval en was het stel dolgelukkig met elkaar.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7613918810c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });