Jaaaa: er komt en derde én vierde deel van After

En dat terwijl het tweede deel nog in de bioscoop moet verschijnen!

Lees ook

Hoewel het tweede deel van de populaire filmreeks After nog in de bioscoop moet verschijnen, werden het derde en vierde deel deze week al door hoofdrolspelers Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford bevestigd. Hooray!

Vervolg

Goed nieuws dus voor After-fans, want naast het tweede deel, After We Collided, worden ook de boeken After We Fell en After Every Happy verfilmd!

“Hey After-fans”, begint Hero in een videoboodschap op Instagram. “We houden serieus veel van alle positieve reacties op onze tweede film. Dit betekent héél veel voor ons en zonder jullie allemaal zouden we hier nu niet zitten”, gaat hij verder.

Goed nieuws

“Ik weet dat sommigen onder jullie de kans nog niet hebben gekregen om onze nieuwe film te kijken, maar we hebben heel speciaal nieuws voor jullie”, vertelt Josephine “We kunnen eindelijk vertellen dat ook het derde en vierde deel officieel in productie gaan!” Yay!

Wanneer we het derde en vierde deel precies kunnen verwachten is nog niet bekend, maar het tweede deel zal in ieder geval vanaf 8 oktober in de bioscoop te zien zijn.

Bron: Tagmag | Beeld: After, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook