Ouch: Gerard Joling maakt pijnlijke blunder in The Voice Senior

De coach had de schrijver van een van zijn liedjes niet herkend.
Gerard

Gisteravond was er opnieuw een aflevering van The Blind Auditions van The Voice Senior te zien. Ook tijdens deze uitzending wist menig kandidaat de coaches weer omver te blazen, maar er was één kandidaat die gegarandeerd een blijvende indruk heeft achter gelaten bij de vierkoppige jury.

Blunder

Gisteren was het namelijk de beurt aan Henny Thijssen, die onder meer liedjes schreef voor André Hazes en Tino Martin, maar ook voor juryleden Gerard Joling en Frans Bauer, om op te treden.

Ondanks dat Henny dus een grote hit voor Gerard heeft geschreven, herkende Gerard de tekstschrijver niet... "Sorry dat ik je niet meteen herken maar ik heb honderden liedjes opgenomen", reageerde Gerard beschamend, waarop Henny reageerde met: "ja, ik ook."

Awkward

Kijkers thuis raakten maar niet uitgepraat over de pijnlijke blunder. Er werd massaal over gesproken op social media. "Gerard vanavond ff door t stof", schreef iemand bijvoorbeeld. Een ander schreef: "niet normaal meer @gerardjoling weet niet eens dat @HennieThijssen een liedje heeft geschreven." Aii..

Ondanks de blunder is Henny wel door naar de volgende ronde. Frans Bauer draaide als enige coach voor de tekstschrijver.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760eca7713b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });