Mascha 'Beautygloss' Feoktistova in tranen na kijken bevallingsvideo

Alyssa Milano vertelt over bizarre bijwerkingen na coronabesmetting

De actrice kampt al maandenlang met blijvende symptomen.
Alyssa Milano

Alyssa Milano liep in maart het coronavirus op. De Charmed-actrice werd doodziek en kampt sindsdien nog steeds met bizarre bijwerkingen. In een bericht op Instagram geeft ze een update over haar gezondheid.

Symptomen

Ondanks het feit dat de coronabesmetting maanden geleden plaatsvond, heeft Alyssa nog iedere dag last van bijwerkingen. Naar eigen zeggen gaat het goed met de actrice, maar ze slikt nog bijna iedere dag medicijnen. "Ik neem nog steeds elke drie dagen een aspirine om mijn bloed te verdunnen, visolie, vitamine D, C, zink en een B-complex."

Alyssa vertelt in haar bericht dat ze nog regelmatig last heeft van aanhoudende symptomen. "Ik heb nog steeds af en toe hartkloppingen. Ik vergeet mijn woorden nog steeds – dit is absoluut het slechtste deel."

Herstellende

Gelukkig weet de actrice te vertellen dat ze zich beter voelt dan een aantal weken geleden. Echter, de schrik zit er nog altijd goed in. Ze is dan ook enorm bang dat een van haar dierbaren ziek wordt.

"Ik wil nooit dat ze dit ook krijgen. Corona is een beest. Ik twijfel tussen dankbaar en bang zijn. Dankbaar dat ik het was die ziek werd en doodsbang dat vrienden of familie ziek worden."

Haaruitval

Al eerder deelde Alyssa een shocking bericht over een van de bizarre bijwerkingen van het coronavirus. De actrice deelde een video op Twitter waar ze haar haren uitkamde. Alyssa liet vervolgens zien dat er plukken haar uit haar hoofd loslaten.

"Ik wil jullie laten zien wat #Covid19 met je haar doet. Neem dit alsjeblieft serieus. #WearADamnMask #LongHauler", schreef ze bij de video.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f64915bdbd57', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });