& Other Stories lanceert unieke samenwerking

Dankzij dit concept loop je er het hele jaar fashionable bij.
& Other Stories

Nu de zomer op z'n eind is moeten we onze benen langzaamaan weer in panty's gaan hullen. Dit seizoen kiezen we voor panty's met een print of motief. Om het je makkelijk te maken: & Other Stories x Gambettes Box zorgen ervoor dat jij het hele jaar door de mooiste panty's op je deurmat ontvangt. Hoe fijn is dat?

& Other Stories x Gambettes Box

Gambettes Box gelooft dat het leven te kort is om je benen te verstoppen. De panty's, afkomstig uit Parijs, sieren al sinds 2012 de benen van menig Française met eigenzinnige en stijlvolle panty's.

Good to know, je favourite winkel & Other Stories heeft haar handen ineengeslagen met het populaire pantymerk. En daar worden wij héél blij van. Gambettes Box staat namelijk bekend om haar famous panty abonnement. Voor nog geen €16 per maand (inclusief verzendkosten) ontvang je iedere maand twee fashionable panty's op je deurmat.

Panty abonnement

In samenwerking met & Other Stories luidt het Franse merk het nieuwe seizoen in met een subtiel stipjes design én een panty met een spiraal motief. Daar komt nog bij: de panty's worden geleverd in een iconisch & Other Stories sjaaltje met luipaardprint – die het erg goed doet als haaraccessoires.

Milieubewust

De panty's van & Other Stories x Gambettes Box zijn niet alleen good looking van de buitenkant. Ze zijn ook nog eens beter voor het milieu. Tijdens de productie wordt 40 procent minder water verbruikt en er komt 50 procent minder CO2 vrij. De garen zijn geproduceerd zonder chemische stoffen en zijn gemaakt vanuit opnieuw gebruikte grondstoffen.

Ben je benieuwd naar de collectie? De limited edition samenwerking is alleen in de maand september via deze link beschikbaar.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8dbc78982e1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });