doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

RTL zet streep door talkshow Eva Jinek en Beau van Erven Dorens

Eva Jinek in tranen tijdens uitzending

De zanger wist een gevoelige snaar bij de presentatrice te raken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
eva jinek

Het gebeurt niet vaak, maar Danny Vera wist gisteren in de uitzending van Jinek voor heel wat tranen te zorgen bij Eva Jinek herself. "Ik kan hier helemaal niet tegen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

For someone I still don't know

De zanger, die vorig jaar een mega hit scoorde met het prachtige nummer Roller Coaster, schoof gisteravond niet alleen aan bij Jinek om te vertellen over zijn succesverhaal, maar ook om zijn nieuwe nummer For someone I still don’t know te laten horen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Tranen

Danny schreef het nummer speciaal voor zijn nog ongeboren kindje dat hij samen met Voetbal International-barvrouw Escha Tanihatu verwacht.

"Wij waren al vier jaar lang bezig en het ging niet. Dan ga je testen, misschien is er wel wat mis met je ofzo. Maar dat bleek allemaal van niet. We hadden het denk ik gewoon een beetje druk”, vertelt hij over de allesbehalve vanzelfsprekende zwangerschap van zijn vrouw.

Eva, die twee jaar terug zelf beviel van een zoontje, kon haar tranen bij de eerste noten al niet inhouden, en ook gedurende het liedje bleven de tranen stromen bij de presentatrice. "Ik kan hier helemaal niet tegen. Ik vind het zo leuk dat het gebeurd is en dat je ook nog zo’n liedje schrijft. Sorry hoor!” Aaahh!

Bekijk hier het hele optreden van Danny Vera.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');