doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bizarre video van Kim Kardashian en Kylie Jenner opgedoken

In de clip zien we Kim Kardashian bevallen van – ja, echt – haar zus Kylie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Kylie

Herinner je je het nummer Feel Me van Kanye West en Tyga nog? Het bizarre nummer blijkt ook een videoclip te hebben en niemand minder dan Kim Kardashian en Kylie Jenner spelen hierin de hoofdrol. De zusjes zijn alleen wel erg close met elkaar...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bevalling

In de opgedoken videoclip op Instagram zien we Kylie en Kim in pikante looks paraderen door een futuristische wereld. De zusjes dragen een blonde pruik en hebben vrijwel geen kleren aan. Maar dat is niet alles.

De scène waarbij Kim met haar benen gespreid zit, waarna Kylie eruit loopt, gaat momenteel namelijk viral.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Veel fans laten weten dat het in deze bizarre scène lijkt alsof Kim bevalt van haar jongere zusje. 'Dit is krankzinnig', klinkt het dan ook in de reacties.

Ex-lovers

Het nummer van Kanye en Tyga kwam in 2017 al in opspraak. Tyga was op dat moment nog in love met Kylie en benoemt samen met Kanye de namen van hun lovers in het nummer. Ook hebben de rappers het over de uitgesproken figuren van de zusjes. Dit zorgde destijds voor flink wat media-aandacht.

Een videoclip bleef altijd achterwege, tot vandaag. De video dook op Instagram plotseling op en Kanye, Kim, Kylie of Tyga hebben nog niet gereageerd. Hmmm....

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');