Mensen schrikken van actie Donald Trump bij Queen Elizabeth

Voormalige bff Melania Trump klapt uit de school

Stephanie Winston Wolkof houdt zich niet in en doet letterlijk een boekje open over haar voormalige bff.
melania trump

Deed eerder het nichtje van Donald Trump, Mary, al een boekje open over haar oom, is het dit keer de beurt aan de voormalige vriendin van vrouwlief Melania.

Voormalige bff's

Ooit waren Melania en Stephanie Winston Wolkoff de allerbeste vriendinnen. Tot drie jaar geleden. Toen was de innige vriendschap tussen de twee bff's plots voorbij. Drie jaar later lijkt er nog niks te zijn vergeten en vergeven. Integendeel zelfs. Het lijkt Stephanie allemaal zo hoog te zitten, dat ze een boek heeft uitgebracht waarin ze flink uit de school klapt over de first lady van Amerika.

Juicy en gedetailleerd

Het boek Melania and Me: The rise and fall of my friendship with the first lady verschijnt deze week in Amerika en uiteraard hoort daar ook een interview met de schrijfster bij. "Ik heb Melania het voordeel van de twijfel gegeven dat zij mijn vriendin was en dat ze anders was dan Donald. Dat zij anders is dan de kinderen van Donald. Maar een Trump is een Trump", vertelt ze.

Volgens VS-correspondent Lisette van der Ster is het een enorm juicy boek, heel gedetailleerd en staan er volgens de schrijfster herself geen leugens in. "Er staat niets in het boek waarvan ik geen bewijs heb. Geen woord. Donald en Melania weten dat. De Melania die voor het eerst ontmoette versus de Melania van vandaag de dag, is een heel ander persoon", aldus Stephanie.

De hele video bekijk je via deze link.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760dd77b147', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });