Déze You-acteur wordt beschuldigd van seksueel wangedrag

Drie vrouwen spraken zich uit over de daden van de acteur.

Lees ook

Drie vrouwen beschuldigen acteur en comedian Chris D’Elia, die in seizoen twee van You te zien was als Henderson, van seksueel wangedrag. De vrouwen spraken woensdag met CNN over het wangedrag van de acteur.

Aanraken

Actrice Megan Drust leerde de acteur via vrienden kennen. Volgens de vrouw zou de comedian in 2011 in de auto zijn broek naar beneden hebben gedaan en haar hebben gevraagd hem aan te raken.

“Ik zei: wat doe je? Nee”, deelt Megan. “En omdat ik hem niet wilde aanraken, begon hij te masturberen. Ik kon het niet geloven.” Na afloop zou Chris de auto hebben verlaten, zonder ook maar iets te zeggen.

Hotel

Ook een andere vrouw spreekt zich uit over de acteur. De vrouw, die anoniem wil blijven, deelt dat Chris in 2018 te gast was in het hotel waar zij als manager werkte. Hij zei dat zijn airco het niet deed en lokte zo de vrouw naar zijn hotelkamer.

“Toen ik op zijn deur klopte, opende hij de deur en was hij helemaal naakt”, deelt de vrouw. Ze vertrok vervolgens snel. Naar verluidt belde Chris haar opnieuw om te vragen of ze de airco kon repareren, maar de vrouw verzocht de acteur om op de monteur te wachten.

Laura Vitarelli deed al eerder haar verhaal in juni, maar vertelt opnieuw over het wangedrag dat ze meemaakte. Ze vertelt dat Chris haar en een vriendin op negentienjarige leeftijd heeft betast.

Ontkennen

De advocaat van Chris heeft middels een statement gereageerd op de beschuldigingen. “Chris ontkent deze beschuldigingen en hij stelt met empathie dat hij nooit seksueel gedrag heeft vertoond aan een vrouw zonder haar toestemming.”

Bron: Just Jared, CNN | Beeld: You | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook