Kijkers Love Island in shock: ‘Wat een afknapper…’

Remco weet in de eerste week al voor veel rumoer in de villa te zorgen.

Lees ook

Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen of er is al genoeg drama in de Love Island-villa. Niet alleen maakte de onverwachte komst van Fabiënne flink wat indruk, ook de uitspraken van Remco zijn het gesprek van de dag.

Quotes

De eerste challenge is een feit: nadat de kandidaten buikschuivend quotes in de roze smurrie op moesten rapen, moest er worden geraden bij welke kandidaat de desbetreffende quote van toepassing is. Love Island zou Love Island niet zijn als er tussendoor nog flink getongworsteld werd, maar goed: terug naar de quotes.

Van de ene kandidaat die betrapt werd door haar schoonvader, tot de de andere kandidaat die uitermate tevreden was over zijn geslachtsdeel: de quotes zorgden voor heel wat denderend gelach bij de kandidaten. Toch was er één quote waarbij de mond van vooral de vrouwelijke kandidaten met veel verbazing van openviel.

Reacties op Twitter

Remco wist namelijk voor veel rumoer te zorgen toen hij bekende 130 bedpartners te hebben gehad. Zijn verklaring? Hij is 25 jaar oud en heeft geen lange relaties gehad. Toch wist dit bij de dames niet per se voor begrip te zorgen en vonden zij het aantal alsnog bizar hoog. En ze zijn niet de enige die met opgetrokken wenkbrauwen zaten.

Ook thuis viel de bekentenis niet helemaal in goede aarde. Hoewel de meesten niet eens zozeer vallen over het aantal, is het vooral de precisie die hen stoort. “Waar is je notitieblokje waar je het in bijhoudt”, “Wat is nou meer een afknapper, dat je 130 bedpartners hebt gehad, of dat je erover opschept. Zo sneu dat hou je toch voor jezelf” en “'Ik heb meer dan 130 bedpartners gehad'. Ja, alsof je daarmee een vrouw verleidt” is slechts een greep uit de reacties op Twitter. Autsj!

Bron: TV Gids | Beeld: Love Island, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook