Emotionele Heather Morris blikt terug op on-screen vriendschap met Naya Rivera

Rapper Big Sean reageert op 'diss-track' over Glee-actrice Naya Rivera

De rapper laat zich voor het eerst uit over het nummer dat hij over de overleden actrice schreef.
big sean naya rivera

Voordat de in juli overleden Naya Rivera haar ex-man Ryan Dorsey tegen het lijf liep, was de Glee-actrice verloofd met de populaire rapper Big Sean. Hun verloving werd echter een jaar later alweer verbroken, nadat Big Sean de koffer indook met Ariana Grande. Naya schreef er uiteindelijk een stuk over in haar boek en Big Sean maakte er een nummer over. Maar hoe kijkt hij daar nu op terug?

IDFWU

Jarenlang werd gedacht dat Big Seans nummer I Don't F*ck With You een diss-track over zijn ex-fiancé was. Naya besloot het nummer zelfs te playbacken tijdens het programma Lip Sync Battle, waarmee ze de rapper een sortoff koekje van eigen deeg gaf. Echter laat Big Sean nu weten dat het nooit zijn bedoeling is geweest om Naya te dissen.

Geen diss

Wanneer hem tijdens een interview wordt gevraagd of hij vandaag de dag spijt heeft van het nummer, antwoordt hij: "Ik voel me niet echt comfortabel om daarover te praten uit respect naar haar toe. Ze heeft zoveel impact op iedereen gehad, en ze heeft zowel in haar leven als in haar carrière zulke geweldige dingen gedaan, dat het pijnlijk is om dat met haar te associëren."

Volgens hem is het liedje nooit een diss naar Naya geweest, en heeft hij het haar zelfs nog laten horen. "Ze wist ervan en vond het leuk. We hebben een relatiebreuk gehad die erg publiekelijk was. We waren jong, hebben elkaar vergeven en zijn verder gegaan. Als ik had geweten dat zoiets tragisch als haar dood zou gebeuren, had ik het lied nooit gemaakt", aldus de rapper.

Ode op Instagram

Na Naya's tragische dood - de actrice is verdronken op het moment dat zij samen met zoontje Josey aan het zwemmen was in Lake Piru - liet de rapper van zich horen door middel van een eerbetoon op Instagram. "Ik waardeer alles wat er tussen ons is gebeurd, wat mij wijzer en een beter persoon heeft gemaakt. Ik ben nog steeds in rouw en in shock, ik kan niet geloven dat dit echt is. Ik bid voor jou en je familie en weet dat je over hen waakt en hen beschermt", schreef hij toen.

Het hele bericht vind je hieronder.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742352077c1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });