Hailey Bieber onthult hét skincare geheim van Justin Bieber

Mrs. Bieber onthult hoe haar lover Justin van zijn acne af kwam.

Lees ook

Hailey Bieber heeft als topmodel een perzikhuidje waar menig vrouw jaloers op is. Husband Justin Bieber heeft daarentegen iets minder geluk en kampt al jarenlang met acne. Hailey to the rescue, want het model onthult nu hoe zij Justin van z'n huidproblemen heeft afgeholpen.

Acne huid

In een interview met ELLE vertelt Hailey over de beautygeheimen van haar husband. De zanger had al jarenlang last van acne, maar door Hailey zijn Justin's huidproblemen verdwenen.

Justin had een slechte huid en dus heb ik hem de producten laten gebruiken die ik zelf gebruik. Na een poosje zagen we echt verschil en is hij er nu zo goed als vanaf.”

Hydrateren

Volgens Hailey is de key tot een perzikhuidje erg simpel. Het topmodel wees Justin erop dat hij de juiste crèmes moest gebruiken. “Het belangrijkste is dat je je huid goed verzorgt en hydrateert, iets wat hij nooit deed”, legt ze uit.

Ondanks de huidproblemen van haar lover biecht Hailey op dat ze ook jaloers is op zijn gezicht. “Hij heeft enorm lange wimpers, wat ik prachtig vind. Ze zijn veel langer en voller dan die van mij, dat is soms best wel vervelend, haha.”

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook