NikkieTutorials doet bizarre onthulling over interview bij The Ellen Show

Mariah Carey doet schokkende onthulling over Ellen DeGeneres

Volgens de zangeres dwong Ellen haar om haar zwangerschap te onthullen.
Mariah Carey

Het lijkt erop dat presentatrice Ellen DeGeneres niet meer zo geliefd is bij bekend Hollywood. Zo deden meerdere celebs een boekje open over de talkshowhost. Ook Mariah Carey spreekt zich nu negatief uit over Ellen.

Zwangerschap

Sinds er steeds meer uitlatingen worden gedaan rondom Ellen, maakt een oud interview met Mariah opnieuw de tongen los. In 2008 gingen geruchten de ronde dat de zangeres in verwachting was. De zangeres ging echter nooit op deze geruchten in, maar Ellen maakte daar verandering in.

Ellen wist vrij zeker dat Mariah zwanger was, maar de zangeres wilde daar niet op ingaan. Ellen daagde Mariah daarom uit om champagne te drinken. Door deze actie móest Mariah wel onthullen dat ze inderdaad in verwachting was.

Reactie

“Ik voelde me ontzettend ongemakkelijk bij dat moment. Dat is het enige wat ik kan zeggen”, vertelt Mariah aan Vulture. De zangeres vervolgt dat ze lang heeft geworsteld met de nasleep van het interview.

"Ik was niet klaar om het aan iemand te vertellen, omdat ik vlak daarvoor een miskraam had. Ik wil niemand die al onder de spreekwoordelijke bus wordt gegooid, er nog eens onder gooien, maar ik genoot zeker niet van dat moment.”

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742ec6da7b4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });