Zien: Katy Perry deelt eerlijke foto van post-baby body

De zangeres deelt een foto van haar 'rode loper look'.

Katy Perry beviel een paar dagen geleden van dochter Daisy Dove. De new mommy kon daardoor niet aanwezig zijn bij de MTV Video Music Awards 2020. Maar dat mocht de pret niet drukken, want Katy deelde een heuse ‘rode loper look’ op Instagram.

Rode loper look

Terwijl menig celeb zondagavond over de red carpet schreed tijdens de MTV Music Awards, pakt Katy het even heel anders aan. Enne, de new mommy blijkt niet vies te zijn van een beetje zelfspot.

“Haar en make-up gedaan door ‘uitputting'”, schrijft de zangeres in haar Instagram Stories. De zangeres hulde zich tijdens de feestelijke avond at home niet in een fabulous dress, maar droeg slechts een borstvoedingsbeha en corrigerend ondergoed. Op de foto is de post-baby body van Katy dan ook goed te zien.

Uit de foto blijkt dat Katy no problem heeft met haar post-baby body. Zo deelt de zangeres ook een beeld van een van haar songs op haar nieuwe album Smile genaamd: Not the end of the world. Looking good, Katy!

Bekijk de foto *HIER*

Verliefd en verloofd

Katy en Orlando Bloom maakten op 15 februari 2019 bekend dat ze verloofd zijn. De twee hadden zich op Valentijnsdag, also known as de meest romantische dag van het jaar, verloofd.

Op 4 maart 2020 kondigde Katy in haar videoclip Never Worn White aan dat zij en Orlando samen hun eerste kindje verwachten. De love birds verwelkomden op 27 augustus hun eerste dochter: Daisy Dove.

“We zweven van geluk nu onze dochter veilig en gezond ter wereld is gekomen”, lieten Katy en Orlando in een verklaring weten over hun new bundle of joy. Cute!

Bron: E! Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws