doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Hebben: Jennifer Lopez komt met eigen beautylijn

Winning Wednesday: 5x Bella Essence Eau de Parfum t.w.v. €65

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bella Essence Eau de Parfum

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5x Bella Essence Eau de Parfum van Oscar de la Renta t.w.v. €65 weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Falling in love 

Verliefd worden is een van de mooiste dingen die er is. Oscar de la Renta weet dat maar al te goed en introduceert dan ook de spiksplinternieuwe geur: Bella Essence. Met deze geur wordt het gevoel opgewekt dat je krijgt wanneer de verliefdheid toeslaat. Niet zo gek dat Bella Essence een onvergetelijke indruk achterlaat.

Bella Essence

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

De Bella-collectie opent met sprankelende frisse topnoten die een exquis floraal hart en een warme muskusbasis ten dans leiden. De bloemengeur mondt uit in een onvergetelijke en lang aanhoudende vrouwelijke expressie van weelderige vanille en muskus. Love it.

Bovendien weet Oscar de la Renta maar al te goed dat het oog ook wat wil: de flacon van Bella Essence is dan ook een echte eyecatcher. De glanzende flacon is geïnspireerd op elegante gouden sieraden en weelderige borduursels. De flacon is bezet met vergulde driedimensionale bloemen en is dan ook een echt musthave.

Win, win, win!

Bella Essence van Oscar de la Renta mag niet ontbreken in je parfum-stash. En guess what, Grazia mag 5x 50 milliliter Bella Essence Eau de Parfum t.w.v. €65 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen!*

Winning Wednesday: 5x Bella Essence Eau de Parfum t.w.v. €65

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5x Bella Essence Eau de Parfum van Oscar de la Renta t.w.v. €65 weg.

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 15 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');