Heftig: presentatrice Linda Hakeboom heeft borstkanker

Slecht nieuws voor Linda Hakeboom

Er zijn helaas toch uitzaaiingen ontdekt bij de presentatrice.
Linda Hakeboom

Een aantal weken geleden deelde Linda Hakeboom verdrietig nieuws op Instagram. Er werd borstkanker bij de presentatrice geconstateerd. Afgelopen maandag kreeg Linda te horen dat er helaas ook uitzaaiingen zijn gevonden.

Uitzaaiingen

Op Instagram Stories deelt Linda een verdrietig bericht. De presentatrice vertelde vorige week nog aan haar volgers dat er geen uitzaaiingen waren gevonden. Helaas blijkt dit toch niet het geval.

"Vandaag is een rotdag... Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden", deelt Linda met haar volgers.

Positief

De presentatrice blijft ondanks het verdrietige nieuws toch positief. Al heeft Linda het er naar eigen zeggen wel moeilijk mee.

"Ik ga nog steeds moedig voorwaarts, maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel steeds een stukje erger wordt."

Dit bericht bekijken op Instagram

Wilde deze hier ook nog even delen. Want oprecht: dank dat jullie er zijn 🥺Je kunt ineens zomaar iets zo ingrijpends onder de leden hebben. Het gevoel dat er een klein legertje aan goede mensen achter je staat is onbetaalbaar. Ik ken jullie lang niet allemaal, en -ik blijf maar herhalen, want ik voel me een beetje schuldig- ik kan niet alle dm’s beantwoorden. Maar weet dat je me kracht geeft en wellicht jezelf ook een beetje. Aan al mijn mede-lotgenoten, (wie heeft hier een beter woord voor honestly 🤯) het spijt me zó voor jullie dat jullie deze klote diagnose ook hebben gekregen, maar we zijn er nog en we gaan elkaar steunen. En weet je, misschien worden we er zelf nog een beetje wijzer van along the way. Ofzo. Ik ben een beetje emo nu. Lang verhaal kort: THIS SUCKS, BUT LIFE DOESN’T 🧡

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f76033be220a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });