Voormalig Love Island-kandidaat Lotte klapt uit de school

Love Is Blind’s Damian reageert op relatiegeruchten met Too Hot To Handle’s Francesca Farago

Damian werd vorige week innig op de foto gezet met Francesca.
Love is Blind

Even leek het alsof er trouble in paradise was voor Love is Blind-love birds Damian Powers en Giannina Gibelli. Damian werd namelijk innig op de kiek gezet met Too Hot To Handle-deelnemer Francesca Farago. Al snel draaide de geruchtenmolen overuren, want is er sprake van een romance tussen Damian en Francesca? De realityster reageert nu op de geruchten.

Etentje

“Afgelopen week was ik in Los Angeles met mijn advocaat Alex om aan een nieuw project te werken. Francesca en ik hebben dezelfde advocaat. Alex had een etentje georganiseerd voor mij, Francesca en een paar van zijn vrienden”, vertelt Damian aan Entertainment Tonight.

“We wilden samen tegelijk uit het restaurant vertrekken. De anderen verlieten het restaurant vanuit de zijuitgang. Alleen ik en Francesca verlieten het restaurant door de main entrance. Toen we naar buiten liepen, stond er overal fotografen. Francesca greep me vast om zich van de paparazzi af te schermen. Francesca en ik zijn niet aan het daten, we zijn alleen vrienden.” Aha, zo zit het dus.

Gianina 

Nadat Damian samen met Francesca werd gefotografeerd, meenden fans van Too Hot To Handle dat de twee aan het daten waren. Velen dachten dat de relatie tussen Damian en Love is Blind-deelneemster Giannina dan ook finito was.

Volgens TMZ geldt echter het tegenovergestelde. De gossip-site meldt dat Giannina en Damian nog steeds samen zijn.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742db5333c0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });