Zeeman komt met luxe eau de parfum voor nog geen vijf euro

Wait, what? Zeemans gloednieuwe eau de parfum al binnen een paar uur uitverkocht

Gelukkig wordt de voorraad binnenkort weer aangevuld.
Zeeman Lucht

Wat waren we excited toen Zeeman bekend maakte een eau de parfum te lanceren. We waren zeker niet de enigen, zo blijkt. Want Zeemans eu de parfum was al binnen een paar uur uitverkocht. Gelukkig kun je Lucht – zoals het geurtje heet – binnenkort alsnog bemachtigen.

Lucht

Het unisex geurtje Lucht was vanaf 29 augustus in zowel de webshop als in de winkel verkrijgbaar. Voor één parfumflesje betaalde je nog geen vijf euro, niet zo gek dat Lucht dan ook razendsnel over de (digitale) toonbanken vloog. Het geurtje was al binnen een paar uur uitverkocht.

Waarschuwing

Wie naast de buit greep, kon het geurtje nog wel via Marktplaats kopen voor €40. Zeeman waarschuwt nadrukkelijk om hier niet op in te gaan.

“Het is juist onze bedoeling een topgeur voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk weer een nieuwe voorraad hebben, zodat zoveel mogelijk mensen plezier kunnen hebben van Lucht”, liet de marketingmanager van Zeeman, Caroline van Turennout, weten.

De winkelketen liet weten dat er vanaf 31 augustus rond 15.00 uur weer een extra voorraad beschikbaar zou zijn in de webshop, maar die is helaas al uitverkocht. Vanaf eind volgende week is het parfum dan ook weer in de Zeeman-winkels te verkrijgen. Nog even geduld, dus!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760b737d2a7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });