Monique Westenberg openhartig over eerste ontmoeting Roxeanne Hazes: ‘We waren beiden heel blij’

Dit was het begin van de verzoening tussen zus Roxeanne en broer André.

Roxeanne Hazes had jarenlang geen contact met André Hazes, door Monique Westenberg kwam daar echter verandering in. Monique zette namelijk de eerste stap om broer en zus weer te herenigen. In een interview met Anouk Smulders voor Shownieuws vertelt ze hier openhartig over.

Gedag zeggen

“Ik wilde dat al een tijd”, vertelt Monique over de verzoening met Roxeanne. “Ik dacht: als ik haar weer een keer ga zien, stap ik op haar af. En ik dacht: ik laat gewoon het lot bepalen waar dat is.”

Monique zag Roxeanne uiteindelijk bij Holland Zingt Hazes, en besloot op de zangeres af te stappen. “Ik zag haar op de gang lopen en ze liep de visagiekamer in. En ik dacht: oké, ik ga zo de visagiekamer in. Ik liep daar naar binnen en ik ging alle andere dames die ik ook kende een knuffel geven en gedag zeggen.”

“En toen zat Roxeanne daar en toen zei ik ‘hoi’. Ze stond op en gaf mij een knuffel. Het feit dat ik haar groette was voor haar al voldoende, dus toen wist ze gewoon: oké, het zit er. We waren beiden heel blij, maar nog wel voorzichtig.”

Ontmoeting Fender 

Niet alleen Roxeanne en Monique ontmoetten elkaar tijdens Holland Zingt Hazes, ook zoontjes Fender en André maakten kennis met elkaar. “Ze hebben elkaar ook even op de gang gezien”, deelt de blondine.

Monique stuurde Roxeanne ’s avonds nog even een berichtje, omdat ze elkaar na het moment in de visagiekamer niet meer hadden gesproken. Monique had het plan om het komende weekend met elkaar te praten in de kleedkamer, maar het coronavirus gooide roet in het eten; Holland Zingt Hazes werd afgelast.

Luckily, hielden de dames contact via WhatsApp. “We konden niet wachten om elkaar te zien”, deelt Monique, inmiddels hebben André en Roxeanne zich verzoend.

Contact Rachel Hazes

Het is geen geheim dat Monique het niet goed kan vinden met mother in law Rachel Hazes. Als Monique de vraag krijgt of ze meer contacten wil herstellen, heeft ze dan ook een duidelijk antwoord: ‘Nee, absoluut niet.”

Ook lijkt de ze niet open te staan voor een eventuele hereniging met haar schoonmoeder. “Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is.” Aiii…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws