Monique Westenberg over verzoening met schoonmoeder Rachel Hazes

Komt het ooit nog goed tussen Monique en schoonmoeder Rachel?

Lees ook

Hoewel Monique Westenberg en haar schoonzus Roxeanne Hazes het inmiddels weer goed met elkaar kunnen vinden, geldt dat niet voor Monique en schoonmoeder Rachel Hazes. In een interview met Anouk Smulders vertelt Monique nu dat een hereniging tussen haar en Rachel er voorlopig ook niet in zit.

Relatie

Dat Rachel en Monique niet echt goed met elkaar kunnen opschieten is geen geheim meer. Rachel kon daarentegen wel goed overweg met André's ex, Bridget Maasland, maar een goede band met Monique krijgen zit er waarschijnlijk niet echt in.

“Nee, absoluut niet”, vertelt Monique wanneer Anouk haar vraagt of ze binnenkort zou openstaan voor een eventuele hereniging met haar schoonmoeder. “Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is.” Aii…

Roxeanne

Monique vertelde eerder al dat ze op dit moment goed contact heeft met Roxeanne. “Daar ben ik heel blij om. In maart ben ik bij Holland zingt Hazes op haar afgestapt. Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte”, aldus de mama van kleine Dré.

Bron: Libelle | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook