Oeps! Verloop The Voice Senior per ongeluk onthuld

Déze deelnemer zou waarschijnlijk door zijn naar de finale.
TVS

Hoewel het nieuwe seizoen van The Voice Senior gisteren pas van start is gegaan, lijkt er nu al het een en ander bekend over de afloop van het programma. Tijdens het programma Dit is Flevoland van Omroep Flevoland werd namelijk per ongeluk verklapt dat Imca Marina door is naar de finale...

Verloop

De opnames van de finale van The Voice Senior zijn vorige week zondag ondanks de eerdere afgelasting vanwege het coronavirus, toch opgenomen. Voor de deelnemers was het daardoor nog even spannend of ze wel konden optreden.

Redactiecoördinator Vanessa Bontje verklapt nu dat het vooral voor één deelnemer heel spannend was of de opnames wel door konden gaan. "Voor onder anderen Imca Marina is het even afwachten wanneer het wel door kan gaan."

Finale

De presentator van het programma merkt dit op en vraagt door. "Maar daar zeg je dus mee dat Imca Marina in de finale zit?" Vanessa: "Nou, het is een deelnemer van het programma. Ik ga niet zeggen of beweren dat zij in de finale zit, maar eeh, morgen zou het zijn."

"Wacht even, wacht even", gaat de presentator verder. "Jij weet dat, anders zou je dat niet zeggen. De opnames van die eerdere shows zijn natuurlijk al geweest, de opnames van die finale zouden morgen worden opgenomen, maar het zou voor haar niet uitmaken als zij niet in die finale zou zitten. Ik zie jou lachen ook een beetje: jij weet meer." Vanessa: "Nou daar moet je echt het programma voor gaan volgen, ik verklap helemaal niks meer."

Oeei... Zou dit betekenen dat Imca echt in de finale staat? We zullen nog even moeten afwachten.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6e024128304', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });