'Onherkenbare' Imca Marina verbaast The Voice Senior-coaches

The Voice Senior-coaches waren volledig in shock na het optreden van de zangeres.
Imca

Gisteravond was het dan eindelijk zo ver: de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior. Daarbij werden zowel de kijkers thuis, als de coaches verrast door een optreden van niemand minder dan Imca Marina.

Comeback

Imca Marina had heel wat jaren geleden succes met hits zoals Viva España, Harlekino, Vino en Santo Domingo. De zangeres besloot dat het tijd was voor een comeback en gaf zich op voor The Voice Senior. Echter verliep haar optreden niet geheel volgens plan, want Imca had flink last van haar keel.

Toch draaide coach Frans Bauer om. "Toen draaide ik om en zag ik jou en toen hoopte ik stiekem dat zij niet zouden draaien. Ik ben heel erg blij en we gaan er wat moois van maken", aldus Frans.

In shock

De andere coaches waren flink in shock toen hun stoel draaide na afloop van het optreden. Ze hadden Imca's stem niet herkend. "Dat kan niet!", riep Angela Groothuizen. "Ik geloof dit niet!", zegt een gechoqueerde Gerard Joling. "Ik vind het zo dapper dat je met zo'n carrière hier durft te staan", laat hij weten.

Al met al is Imca door naar de volgende ronde. Ze hoopt hiermee ouderen te inspireren om niet zomaar bij de pakken neer te gaan zitten. "Doe het gewoon. Wat kan jou het schelen", aldus de zangeres.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f74219a072a0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });