doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit is de nieuwe vriend van Love is Blind-deelneemster Jessica

Wait, what? Is deze Love is Blind-deelnemer met deze Too Hot To Handle-kandidaat aan het daten?

Het tweetal werd gespot tijdens een romantische datenight.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love is Blind

Hmmmm... Het lijkt erop dat Love is Blind-deelnemer Damian Powers en Too Hot To Handle-kandidaat Fransesca Farago aan het daten zijn geslagen. De twee werden hand in hand gespot tijdens een romantische datenight.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Datenight

Afgelopen week werden Fransesca en Damian in Hollywood gespot. De twee liepen – all dressed up – naar een restaurant om te genieten van een romantisch diner. Of dit meer betekent dan een vriendschap? Netflix-fans denken van niet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Fransesca Farago

Twee maanden geleden bracht de Too Hot To Handle-kandidaat naar buiten dat zij en Harry Jowsey uit elkaar zijn. Fransesca en Harry werden verliefd op elkaar tijdens de opnames van Too Hot To Handle. Ondanks de sterke connectie tussen het tweetal liep hun relatie op de klippen.

Fransesca vertelde in een YouTube-video openhartig over de breuk tussen het realitykoppel. Onder andere de eindeloze speculaties over de relatie van het tweetal heeft hier een grote invloed op gehad.

Damian werd in het programma Love is Blind verliefd op deelneemster Giannina Gibelli. Giannina poste een maand geleden nog een romantische foto met Damian op Instagram. Echter, sinds een aantal weken zijn er geen nieuwe kiekjes van het Netflix-koppel verschenen. To be continued...

Bekijk de foto's van Fransesca en Damian *HIER*

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Sunday! What does everyone have planned for today?

Een bericht gedeeld door Damian Powers (@damian__powers) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');