Monique Westenberg zag relatie met André Hazes eigenlijk niet meer zitten

Monique had niet verwacht dat ze ooit weer samen met André zou zijn.

Lees ook

Monique Westenberg en André Hazes gingen tijdens hun vakantie op Curaçao door een bijzondere periode. De vonk tussen het tweetal sloeg weer over. Al had Monique dit absoluut niet zien aankomen…

Volledig aan het afsluiten

In een openhartig interview met Shownieuws vertelt Monique over haar gevoelens voor André. Monique had naar eigen zeggen nooit verwacht dat zij weer een koppel zou vormen met André. “Ik was het echt volledig aan het afsluiten. Ik was het niet aan het hopen en ik was er niet mee bezig”, legt ze uit.

“Ik was al helemaal aan het fantaseren – met pijn in mijn hart – hoe ik samen met mijn zoon door het leven zou gaan. Ook hoe het zou zijn als ik een andere man tegen zou komen.”

Beruchte vakantie

Toch liep dat allemaal anders dan verwacht. In een eerder interview met Beau Monde vertelde Monique dat de vonk op Curaçao weer oversloeg. Ondanks dat Monique dit niet had verwacht, was zij dolgelukkig om weer samen met André door het leven te gaan.

“André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat hadden we dus allebei.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook