Ooh la la: is dít de nieuwe lover van Maxime Meiland?

Maxime deelt op Instagram een foto met een onbekende boy.

Lees ook

Het was gisteravond feest in huize Meiland. Maxime Meiland vierde samen met haar fam de verjaardag van haar vader Martien Meiland. Maxime deelt op Instagram een foto van de familie, inclusief een onbekende man. Is dit haar nieuwe lover?

Party time

Happy fam”, schrijft Maxime onder de foto op Instagram. Op de foto zijn bekende gezichten uit de Meiland-familie te zien. Martien, Erica, Montana, Claire, Dirk, Maxime herself en… Leroy Molkenboer.

Volgens Shownieuws is Leroy één van de cameramannen van Chateau Meiland. Een fan uit de serie wist te herinneren dat de twee elkaar tijdens de opnames van de realityserie al leuk vonden.

Insta official

Of de twee happily in love zijn is nog niet bekend. Wel volgen Leroy en Maxime elkaar op Instagram. De twee liken regelmatig elkaars foto's.

De reacties op Instagram zijn in ieder geval lovend. Zo reageert goede vriend Robbert Rodenburg: 'Is het nu Insta-official?'. Andere volgers reageren: 'Proficiat met je nieuwe vriend, Maxime' en 'Omg heb jij een lekker stukje vlees binnen gehengeld'.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook