Voormalig Love Island-kandidaat Lotte klapt uit de school

Lotte van Leeuwen doet een boekje open over het programma.

Lees ook

Nog even en dan is het zover: Love Island start op 31 augustus met een spiksplinternieuw seizoen op Videoland. Lotte van Leeuwen deed mee aan het eerste seizoen van het liefdesprogramma en vertelt alvast aan De Telegraaf wat de nieuwe Islanders te wachten staat.

Overal hangen camera’s

Meedoen aan Love Island levert je faam op, maar daar staat wel wat tegenover. Zo geef je behoorlijk wat van je privacy op.

“Echt overal word je gefilmd. En dan bedoel ik écht overal. Er hangt zelfs een camera op het toilet, die ook beweegt”, deelt Lotte. ” De voormalig tennisster vervolgt dat veel Islander een bezoekje aan het toilet in het begin dan ook liever oversloegen. “Iedereen had een opgezette buik!

Dagen in de villa

Lotte vertelt ook hoe een dag in de villa eruitziet. “Je staat op en moet wachten tot jij aan de beurt bent geweest voor het quoten voor de camera. Dat moet in je slaapoutfit, dus soms kleed je je pas rond een uurtje of 12.00 echt om.”

De blondine vervolgt dat er elke dag wel een activiteit op de planning stond. Lotte vertelt bovendien dat de opnames bij de vuurkorf soms wel vier uur (!) konden duren. Ook vertelt ze dat de Islanders – hoe gek – niet in de villa zelf eten. Dat gebeurt buiten de camera’s om.

“Dan waren we echt aan het schranzen met zijn allen! Iedereen die lang in de villa heeft gezeten was naderhand een paar kilo aangekomen.”

Jarne 

Lotte vormde in de villa een koppel met Jarne. Hun romance was echter van korte duur, want ze gingen tijdens de serie al uit elkaar. De voormalig tennisster klapt uit de school wat ervoor zorgde dat ze afknapte op haar crush.

“Die is een keer op een donderdag – onze vaste vrije dag – volledig uit zijn plaat gegaan, waarbij hij ook heel naar tegen mij deed. Ik zag een Jarne die ik echt niet leuk vond; een grove man in plaats van de lieve, rustige jongen die ik leuk vond.”

Lotte vervolgt dat Jarne in de villa nog meer explodeerde en dat dat wél is opgenomen, alleen werd dit niet uitgezonden. “Ik vind het ergens jammer dat die ruzie nooit is uitgezonden, omdat het verklaarde waarom het echt misging tussen ons. Vanaf dat moment heb ik ook een paar keer gehuild, iets wat ze bij mij uitgelicht hebben om de breuk tussen mij en Jarne te verduidelijken.”

Toch heeft Lotte geen spijt van haar deelname aan het programma en wenst ze de nieuwe Islanders veel plezier. “Blijf bij jezelf en geniet gewoon van de ervaring. Dat wordt er namelijk eentje om nooit te vergeten!”

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island De Reünie

Laatste nieuws

Zie ook