Rens Kroes over gewicht tijdens zwangerschap: ‘Ik ben veel aangekomen’

De mommy to be geeft aan dat ze zich fantastisch voelt.

Lees ook

Yay, Rens Kroes verwacht in oktober haar eerste kindje! Als eigenaresse van haar eigen foodimperium weet Rens alles over gezonde voeding. Ze vertelt in gesprek met Grazia openhartig over haar healthy voedingspatroon tijdens de zwangerschap.

Vers eten

Dat Rens dol is op het behouden van een gezonde levensstijl blijkt wel uit alle kiekjes op haar Instagram. De mommy to be vindt het vooral in deze periode belangrijk om gezonde voeding binnen te krijgen. Ze moet naar eigen zeggen rekening houden met het kindje in haar buik.

“Ik at altijd al gezond, maar ik denk dat het nu nog belangrijker is dat je zo vers mogelijk eet. Ik hoor vaak als iemand zwanger is: 'Nu kan het, nu mag ik helemaal losgaan met eten.' Maar je moet wel bedenken dat je een baby in je buik hebt, en alles wat je eet gaat direct naar je kind.”

Zachte moeder

Tijdens haar vorige zwangerschap kreeg Rens na negen weken een miskraam. Ondanks deze heftige gebeurtenis wist de blondine zeker dat dit kindje er wel zou komen. “Ik wist meteen: deze komt er écht in oktober.”

Rens voelde zich vanaf het begin van deze zwangerschap al goed en kwam dan ook flink wat kilo's aan. “Ik heb inmiddels een flinke buik en ben veel aangekomen; vorige week stond de teller op vijftien kilo. Het is allemaal wat voller, maar ik vind het wel wat hebben, ik word zo'n lekkere zachte moeder. Het hoort bij het vrouw-zijn, toch?”

Supplementen

Rens vertelt openhartig over haar voedingspatroon voor en tijdens de zwangerschap. Zo vertelt ze dat ze extra supplementen is gaan slikken, zoals vitamine C, D3 en prenatale multivitaminen. De mommy to be voelt zich fantastisch en gelooft dat deze supplementen hier een bijdrage aan leveren.

Maar al met al wil de blondine er ook niet té veel in geloven. “Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik bij de volgende zwangerschap – mocht die er komen – overgevend boven het toilet zit, haha.”

Uit de nieuwste Grazia blijkt dat Rens niet stil zit. Rens brengt samen met House of Gravity een zwangerschapslijn met sportkleding uit: Conscious Beginning. In de nieuwste Grazia vertelt ze over de capsule-collectie en het aanstaande moederschap. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook