Romy Monteiro openhartig over waarom ze nog geen kinderen wil

De zangeres doet een boekje open over haar kinderwens.

Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk zijn inmiddels al meer dan een jaar samen. Dat de twee happily in love zijn, betekent echter niet dat ze al aan kinderen denken. In gesprek met 100%NL Magazine vertelt Romy dat ze nog niet van plan is om een mommy te worden.

Ongelooflijk avontuur

Romy en Jasper genoten ervan om tijdens de corona-lockdown lekker te cocoonen. De relatie van de twee overleefde de lockdown dus makkelijk. Maar de love birds zijn er nog niet aan toe om aan kinderen te beginnen.

“De eerste baby waar ik aan denk zou een album zijn”, zegt Romy met een knipoog in het interview. “Ik ben gek op kindjes, maar ik wil zelf nog groeien op bepaalde vlakken voordat ik het ongelooflijke avontuur van moederschap aan zou durven gaan. Als mij dat gegund is.”

Babybump

Onlangs meenden followers van Romy een babybuikje te zien. Deze uitspraken schoten bij de musicalster in het verkeerde keelgat.

“Ik ben 27 jaar en ik krijg die vraag zo ontzettend vaak naar mijn hoofd geslingerd, in elk interview standaard. Ik heb er geen problemen mee om die vraag te beantwoorden, maar ik houd mijn hart vast voor het moment dat ik het bijvoorbeeld al heel lang probeer, of helaas een kindje heb verloren en deze vraag wel erg steekt”, deelde Romy in haar Instagram Stories.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws