Zien: de eerste trailer van de Charmed-reboot

Autsj: Charmed-actrices vliegen elkaar in de haren

De twee zijn na het succes van de serie duidelijk geen vriendinnen gebleven.
charmed

Ze staan al veertien jaar niet meer met elkaar op de set, maar toch is er nog oud zeer bij de actrices te bekennen. Zo doet Charmed-actrice Rose McGowan nu een boekje open over de set en haalt ze daarbij flink uit naar haar voormalige collega Alyssa Milano.

Discussie op Twitter

Rose, die in de serie de verloren halfzus van Alyssa speelde, blijkt het off set allesbehalve goed te kunnen vinden met haar former co-worker. Integendeel zelfs. De actrice haalt nu, jaren later, behoorlijk uit naar Alyssa. Nadat de twee op Twitter in discussie raakte over de politiek in Amerika, liep hun gebekvecht pas echt uit de hand toen Rose uithaalde naar Alyssa.

Beschuldigingen

Volgens haar zou Alyssa #MeToo van founder Tarana Burke hebben gestolen en zou ze volgens haar voor een toxic environment op de set van Charmed hebben gezorgd, door onder andere te schreeuwen naast cast- en crewleden.

Alyssa besloot echter wijselijk haar mond te houden en niet te reageren op de beschuldigingen van haar voormalige collega. Tenminste. Toen acteur Alec Baldwin tweette 'Ik zou wel op een 'giftige set' met Alyssa Milano willen zijn', reageerde ze: 'Hahahaha'. Autsj!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f76083183371', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });