Wat gebeurde er écht tussen Selling Sunset’s Chrishell en Justin?

De scheiding tussen Chrishell en Justin was hét onderwerp van gesprek van seizoen drie.

Lees ook

Het is dé shock van seizoen 3 van Selling Sunset. Chrishell Stause die van echtgenoot Justin Hartley via sms hoort dat hij wil scheiden. Maar is dat wat er echt gebeurde?

Twijfels

De andere castleden – met name Davina en Christine – hadden er hun twijfels over: werd Chrishell écht gedumpt via een tekstbericht, zonder ooit met Justin over scheiden te hebben gesproken? In het derde seizoen zien we hoe de realityster volledig overdonderd wordt door het nieuws. “Hij stuurde me een sms dat hij de scheidingspapieren had ingediend, en 45 minuten later wist de hele wereld het”, huilde ze voor de camera. “Ik ben in shock door dit alles. Ik hou nog zoveel van hem. Dit was mijn beste vriend, maar ik herken hem totaal niet meer.” Een vriendin vertelt tegen People Magazine: “Er zijn zoveel dingen die ze niet begrijpt… Het is gewoon een vreemde situatie. Ja, ze hadden wat problemen, maar ze had never nooit gedacht dat hij zomaar een scheiding zou aanvragen en niet eens zou proberen de relatie te redden. Heel apart.”

Officiële aanvraag scheiding

Apart is het zeker. En nogal verdacht. Bijzonder: de datum van de scheidingsaanvraag. Justin, die wilde scheiden vanwege ‘onverzoenlijke verschillen’, beweert namelijk in zijn documenten dat hij en Chrishell op 8 juli 2019 al uit elkaar gingen. Chrishell daarentegen zegt dat ze samen waren tot op de dag dat hij de aanvraag officieel indiende: 22 november 2019. Ze lijkt daarin gelijk te hebben, want op paparazzi- en Instagram-foto’s zijn ze tussen juli en november vorig jaar meerdere keren samen in het openbaar gezien. Ook waren ze als koppel aanwezig bij een Golden Globes party, de Emmy Awards en de Los Angeles Veuve Clicquot Polo Match in oktober. Die vroege scheidingsdatum van 8 juli is dus raadselachtig. Dat vonden Chrishell en haar talloze fans ook en daarmee begonnen de speculaties over het shady gedrag van Justin.

Sponsordeal

Chrishell denkt dat geld de grote boosdoener is en beweert nu dat Justin misschien wel nooit écht van haar heeft gehouden. Zij claimt dat hij de scheiding stiekem had aangevraagd in juli 2019 om te voorkomen dat hij partneralimentatie zou moeten betalen. Hoewel de details over hun huwelijkse voorwaarden niet bekend zijn, zou dit het motief kunnen zijn geweest. Ook zou Justin, die door zijn rol in This is Us steeds succesvoller werd, een lucratieve sponsordeal hebben gesloten. “Hij wilde gewoon niet dat ik ga meedelen in de opbrengsten daarvan”, zei Chrishell hierover tegen TMZ. Een ander gerucht: Justin had allang een ander. Hij schijnt namelijk in het geheim aan het daten te zijn met ex-tegen-speelster Sofia Pernas. Justin, die zelf buiten beeld blijft in Selling Sunset, weigert te reageren op alle geruchten. Seizoen 4 zal ongetwijfeld méér opheldering geven, al zal dat door de coronacrisis waarschijnlijk pas eind 2021 worden uitgezonden.

Bron: Hulya Kilicaslan | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook