doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít stel heeft het peperdure Selling Sunset-huis van 40 miljoen gekocht

Wait, what? Mary en Romain waren al getrouwd vóórdat Selling Sunset begon

Was de bruiloft van Mary en Romain in seizoen twee dan fake?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mary en Romain Selling Sunset

De wedding van Selling Sunset-koppel Mary Fitzgerald en Romain Bonnet was een van de hoogtepunten van seizoen twee. Het blijkt nu echter dat de love birds elkaar al veel eerder eeuwige trouw beloofden dan ze in de serie deden geloven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Huwelijksakte

TMZ wist de huwelijksakte van Mary en Romain in handen te krijgen. Hieruit blijkt dat de twee elkaar hun I do’s al op 9 maart 2018 hadden gegeven. In juli begonnen de cast en crew van Selling Sunset echter pas met filmen. Dit zou betekenen dat Mary en Romain al een paar maanden getrouwd waren, voordat de show überhaupt begon.

Enne, dat is nog niet alles. De trouwe kijker zal dit nog goed weten: Romain vroeg zijn Mary in seizoen één ten huwelijk. Daarnaast draaide seizoen twee om Mary, die druk bezig was met het plannen van haar bruiloft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Het stel gaf elkaar aan het eind van seizoen twee het jawoord tijdens een heuse tv-wedding, maar deze bruiloft vond plaats op 12 oktober 2019…

Reactie

Is de bruiloft dan fake? Niet helemaal. “Mary en Romain hadden een paar maanden voor het filmen van Selling Sunset een geregistreerd partnerschap gesloten. Ze kozen ervoor om het niet aan hun vrienden en familie te vertellen, omdat ze nog niet wisten of hun relatie op de lange termijn zou werken”, vertelt een woordvoerder van het stel aan Metro.

“In hun gedachten waren ze niet echt getrouwd tot de bruiloft die tijdens de show werd gefilmd.” Aha, zo zit het dus.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');