doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Channah in tranen: ‘Vind het heel heftig’

Temptations Channah in tranen: 'Het is verschrikkelijk'

Het verhuizen naar een nieuwe woonplaats valt Channah zwaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah Koerten

Het leven van het realitykoppel Channah en Quentin staat behoorlijk op z'n kop. Het koppel is in verwachting van hun tweede kindje en staan op het punt te verhuizen naar een grotere woning. Maar ondanks deze leuke veranderingen heeft Channah het zwaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verschrikkelijk

Het koppel heeft hun kleine appartementje in Haarlem moeten inruilen voor een grotere woning in Beverwijk. In het nieuwe huis is er voldoende ruimte voor de kleine Tiger Tragis en hun toekomstige dochtertje. Jammer genoeg kon het koppel het huis alleen via een video bekijken, vanwege de coronatijd. Tijdens de verhuisdag zien Channah en Quentin het huis dan ook voor het eerst.

De mommy to be staat duidelijk niet te springen om deze verhuizing. "Het is verschrikkelijk. Ik kan er niets anders van maken. Het is gewoon helemaal niks.", laat Channah weten nadat zij het huis voor het eerst heeft gezien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Geen vrienden

Channah laat weten dat het huis niet is zoals ze had gehoopt. Daarnaast vindt de realityster het jammer dat ze in deze omgeving maar weinig mensen kent. "Ik heb hier niet eens vrienden", roept ze.

Quentin doet z'n uiterste best om Channah te overtuigen. "We moeten het gewoon even inrichten", roept hij. Al gauw verandert Channah van gedachten en maakt ze zich vooral druk over de inrichting van het huis. En ook over dit onderwerp heeft het koppel flink wat hilarische discussies. Hoe het huis er uiteindelijk uit gaat zien? Wij zijn benieuwd...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');