doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít zijn de eerste vijf kandidaten van jubileumseizoen Wie is de Mol?

'Dit zijn alle kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?'

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? belooft veel goeds!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wie is de Mol?

Onder Molloten blijft het de gemoederen bezighouden: welke BN'ers doen mee aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol? De kandidaten blijven tot de start van het programma geheim, maar dat weerhoudt fans er niet van om te speculeren over de deelnemers.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hints

Het blijft nog even een secret welke BN'ers meedoen aan WIDM, maar de makers van het programma droppen wel een paar hints over de kandidaten. Op de site van WIDM verschenen vorige week korte, anonieme interviews met de deelnemers. Als extra hint werd er een foto uit het seizoen waaraan de deelnemer heeft meegedaan geplaatst.

De geruchtenmolen begon meteen overuren te draaien: want wie doen er mee aan het nieuwe seizoen? Fans doen op Instagram uit de doeken wat hun vermoeden is. Zo meent Molloot Felix dat niemand minder dan Nikkie de Jager, Ron Boszhard, Horace Cohen, Tina de Bruijn, Peggy Vrijens, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Jeroen Kijk in de Vegte en Ellie Lust opnieuw proberen de Mol te ontmaskeren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

In de onderstaande Instagrampost vertelt de Molloot hoe hij hierachter kwam.

Extra seizoen

Fans van Wie is de Mol? konden hun geluk niet op toen presentator Rik van de Westelaken vertelde dat er een extra seizoen van het programma zou komen. In het heuse jubileumseizoen van WIDM? doen voormalig deelnemers opnieuw mee aan het programma.

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 5 september om 20.30 uur op NPO 1. Wij kunnen niet wachten!

Dit bericht bekijken op Instagram

Op de site van wie is de mol staan van alle 10 de kandidaten interviews met daarbij een foto van het land waar die kandidaat het spel speelde. Van bijna al deze foto’s zijn de originele foto’s teruggevonden en zijn de kandidaten zo goed als bekend! Er werd al even gespeculeerd over de kandidaten, maar nu is dit dus de (voorlopig) definitieve kandidaten lijst voor het jubileum seizoen:⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ 1: Nicaragua seizoen 11 @horacejcohen ⠀⠀⠀ 2: Colombia seizoen 19 @nikkietutorials ⠀⠀⠀ 3: Georgië seizoen 18 @ronboszhardofficial⠀ 4: China seizoen 20 @tina10a ⠀⠀⠀ 5: Argentinië seizoen 6 @peggyvrijens ⠀⠀⠀ 6: Mexico seizoen 8 @patrickmartensofficial⠀⠀ 7: Hongkong seizoen 14 @tygo_gernandt ⠀⠀⠀ 8: Thailand seizoen 7 @nadjahupscher ⠀⠀⠀ 9: Oregon seizoen 17 @jeroenkidv ⠀⠀⠀ 10: Dominicaanse Republiek seizoen 16 @lustellie ⠀⠀⠀ #widm #moltalk #widm20 #widmol2020 #italie #wieisdemol #wieisdemol2020 #wieisdemol20 #widm2020 #widmhints #hintsentheorieën #molstagram #mol #molloot #followthemoney #widm20 #kandidaten #widm2020 #wieisdemol2020 #molloot #geld #tunnelvisie #mol #nietsiswathetlijkt #avrotros #podcast #molboekje #jubileumseizoen #jubileum #2020 #wieisdemol #moltalk #wieisdemolhints #trustnobody #demol #widmhints #molloten #molloot

Een bericht gedeeld door Felix - Wie is de Mol? 🔎 (@felixwidm) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');