Wauw: Rens Kroes deelt foto van groeiende baby bump op Instagram

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Niemand minder dan Rens Kroes siert de cover van de nieuwste Grazia!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
rens kroes

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Rens Kroes siert de cover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deze week:

*Ze is hoogzwanger en verwacht in oktober haar eerste kind. Maar dat weerhoudt Rens Kroes (33) er niet van om samen met House of Gravity een zwangerschapslijn met sportkleding uit te brengen: Conscious Beginnings. Met Grazia praat ze over de capsule-collectie en het aanstaande moederschap.
*
Esther Jansen (39) is psycholoog en onderzoeker gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen. Jansen stelt dat #bodypositivity voor veel vrouwen een te grote stap is.
Je look maak je af met te gekke accessoires. De allerkleinste tassen, de strakste laarzen of de mooiste parels: er is gewoon te veel om op te noemen.
*Davina Michelle (24) heeft eindelijk haar debuutalbum My Own World uitgebracht. Aan Grazia vertelt ze waarom het zo lang duurde, en hoe ze dealt met de steeds groter wordende spotlights.
*Kanye West heeft beterschap beloofd. En Kim Kardashian doet er alles aan om haar familie bij elkaar te houden na zijn zoveelste mentale crisis en scheldpartij. De grote vraag: is hun huwelijk nog wel te redden?
*Geen duidelijke ‘nee’ is voor 1 op de 5 mannen tussen de 16 en 35 jaar een verzachtende omstandigheid bij verkrachting, zo blijkt uit onderzoek van Amnesty International. Shocking! Tess Milne: ‘Verkrachting is gewoon verkrachting.’
*TikTok is met meer dan een miljard 6 gebruikers het populairste sociale medium. Hoe je met zeven volgers wereldberoemd kunt worden.
*Het is dé shock van seizoen 3 van Selling Sunset: Chrishell die van echtgenoot Justin Hartley via sms hoort dat hij wil scheiden. Maar is dat wat er echt gebeurde?
*Overgewaaid uit Japan: brain food. Voeding om je brein optimaal gezond te houden. Grote kans dat we hier in Nederland nog meer van gaan horen. Maar waarom wachten, als je vandaag al kan beginnen met ’t boosten van je brein?
*Wake-up call: 'Mijn minnaar gebruikte me voor bedrijfsinformatie
*Real life: 'Onze dochter raakte in één jaar tijd zes keer bewusteloos'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Rens Kroes siert de cover van de nieuwe Grazia!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');