Moonsisters Kalender: week 35 & 36

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 35 en 36!

Lees ook

Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond delen in Grazia elke twee weken wijsheden uit hun maankalender om je dag mee door te komen.

Week 35 & 36

27 AUGUSTUS: WASSENDE MAAN IN BOOGSCHUTTER NAAR STEENBOK
Net zoals de Maan haar krachten verzamelt, doe jij dat vandaag ook. Doe het daarom lekker rustig aan.

28 AUGUSTUS: WASSENDE MAAN IN STEENBOK
Wassende Maan staat voor een periode van opbouwen en versterken. Je staat in je kracht, alles neemt beter op en het is een mooie periode om te groeien.

29 AUGUSTUS: WASSENDE MAAN IN STEENBOK
Doordat de Maan in Steenbok staat voel je extra sterk. Dit geldt vandaag niet alleen als je dit sterrenbeeld bent, maar voor iedereen. Je ziet alles wat meer in perspectief.

30 AUGUSTUS: WASSENDE MAAN IN STEENBOK NAAR WATERMAN
Laat deze zondag lekker je huis luchten. Doe het verder rustig aan en vraag niet te veel van jezelf. Zo ga je vaak met het lekkerste gevoel de nieuwe week in.

31 AUGUSTUS: WASSENDE MAAN IN WATERMAN
Waterman staat graag open, is ruimdenkend en zeer intuïtief. Dit kan ervoor zorgen dat je gedachten vandaag op hol slaan. Op een positieve manier, misschien vind je nu de antwoorden die je al een tijd zocht.

1 SEPTEMBER: WASSENDE MAAN IN WATERMAN NAAR VISSEN
Crèmes, oliën en maskers nemen beter op bij Wassende Maan. Plan een beautydagje in.

2 SEPTEMBER: VOLLE MAAN IN VISSEN
Deze Volle Maan wordt ook wel de Maan van het weerlicht genoemd. Het spiritueel oogstfeest. Het thema van deze Volle Maan is dan ook wijsheid.

3 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN VISSEN NAAR RAM
Afnemende Maan staat voor een periode van rust, reinigen en loslaten. Pak een paar nieuwe opbergboxen en ga aan de slag.

4 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN RAM
Ram heeft invloed op je hoofd waardoor je vandaag eerder kans hebt op hoofdpijn.

5 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN RAM
Ramdagen in maart, april, september en oktober kunnen heftiger zijn dan normaal. Plan niet te veel dit weekend, doe rustig aan en geniet!

6 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN RAM NAAR STIER
Als de Maan in Stier staat, is je nek gevoeliger dan normaal. Zelfs tijdens warme dagen is het verstandig deze te beschermen tegen wind en kou om keelpijn of een stijve nek te voorkomen.

7 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN STIER
Mocht je gister gedacht hebben, laat die zusjes maar lekker kletsen en heb je toch last van je keel? Vul een grote kop met een takje verse munt, twee takjes verse tijm en een theelepel honing. Schenk heet water erover, even laten trekken en drinken maar.

8 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN STIER NAAR TWEELINGEN
Tijdens Afnemende Maan gaat schoonmaken een stuk sneller en beter dan normaal. Goed moment om je ramen te zemen!

9 SEPTEMBER: AFNEMENDE MAAN IN TWEELINGEN
Op Tweelingendagen slaat het weer vaak compleet onverwacht om. Neem voor de zekerheid een jasje mee.

Chakra-stenen zijn perfect om in het water te leggen en vervolgens op te laden in het licht van de Volle Maan op 2 september. Je kunt het water dan gebruiken om je gezicht te reinigen. Nog meer leuk nieuws: de pre-order voor onze Moon Calendar 2021 is gestart. We zijn zo trots op het resultaat! Check lexmondvslexmond.com!

Bron: Jetteke en Lieke van Lexmond | Beeld: Paul Bellaart

Laatste nieuws

Zie ook