EOTBDD-Yasmine onderneemt verdere stappen na mishandeling

De realityster laat het er niet bij zitten en onderneemt actie.

Lees ook

EOTBDD's Yasmine Pierads deelde eerder deze maand een heftig bericht op haar Instagram Stories. De 'Moroccan Princess' is na een afterparty op Ibiza in elkaar geslagen, waardoor ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde. De realityster laat het er niet bij zitten en heeft een klacht ingediend tegen de man die haar heeft geslagen.

Klacht

“Ik kende hem zelf niet goed, had hem maar één keer gezien via gezamenlijke vrienden. Hij wilde blijven slapen, maar ik heb hem wakker gemaakt en gevraagd om te vertrekken”, vertelde Yasmine via Instagram.

“Hij reageerde verward en sloot zichzelf vervolgens op in mijn slaapkamer. Ik wilde de politie bellen, maar mijn telefoon lag in de ruimte waar hij zich bevond. Toen hij weer uit mijn kamer kwam, zei ik dat ik echt wilde dat hij vertrok. Daarop sloegen zijn stoppen door en sloeg hij me meermaals in het gezicht. Ik voelde meteen dat mijn neus gebroken was en kon niets doen om mezelf te beschermen”, aldus Yasmine.

Mishandeling

Yasmine heeft door de mishandeling flinke verwondingen opgelopen. “Ik lag twee dagen in het ziekenhuis. Mijn oog is om zeep, mijn neus is gebroken en ik heb een nieuwe neuscorrectie nodig.

De realityster gaf al eerder aan verdere stappen te willen ondernemen en heeft nu laten weten dat ook gedaan te hebben. Yasmine heeft namelijk een advocaat ingeschakeld en zal een klacht indienen tegen de man die haar mishandelde. “Zowel fysiek als mentaal lijdt Yasmine onder de agressiegolf die zij heeft moeten incasseren”, staat er in een persbericht dat Yasmine deelt op Instagram.

“Ze heeft dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen. Yasmine heeft alle vertrouwen in politie en justitie en wenst de komende periode in alle rust en sereniteit te bekomen van de shock. De zaak is nu in handen van justitie”, aldus het persbericht.

Dit bericht bekijken op Instagram

馃

Een bericht gedeeld door Yasmine Ce虂cilia (@yasminepierards) op

Bron: HLN | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook