RuPaul's Drag Race-ster ChiChi overleden

Wait, what? 'Lil Kleine eet boetes als ontbijt'

De rapper is duidelijk niet van plan om de boete te betalen...
Lil Kleine

Lil Kleine is dol op geld uitgeven. En dat dit vaak gepaard gaat met grote bedragen is inmiddels wel bekend. Toch lijkt hij ook nog wel zuinig op zijn geld, want de rapper werd deze week namelijk verrast door een boete onder zijn ruitenwisser, maar is niet van plan om deze te betalen.

Boete

In zijn Instagram Stories deelt Lil Kleine een video waarop te zien is hoe hij de boete met zijn tanden verscheurt. "Ik eet boetes als ontbijt", schrijf hij erbij. Vervolgens gooit hij de verscheurde boete uit het raam. Oh oh...

Voorbeeld

Hoewel Lil Kleine met deze video misschien niet helemaal het goede voorbeeld lijkt af te geven, probeert hij dat wél te doen tijdens zijn online colleges. De rapper geeft namelijk online les aan zijn volgers.

"Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen, uitdagingen en obstakels die ik heb overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik geef je alle ins en outs op het gebied van muziek, ondernemerschap en mindset zodat jij met zelfvertrouwen die volgende stap op jouw pad nu echt gaat zetten", liet Lil Kleine eerder al weten over de cursus.

Bekijk de beelden van Jorik en de verscheurde boete hier.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f741c4640456', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });