Nikkie Plessen gaat voor nieuwe look

Nikkie gaat dit keer voor een coupe met een uitdagend kleurtje.

Nikkie Plessen staat bekend om haar lange, blonde lokken. Echter, de business babe is altijd in voor een nieuwe look. Op Instagram deelt Nikkie een foto van haar nieuwe kapsel. Looking good, Nikkie!

Kleur

Onlangs deelde Nikkie nog een kiekje op Instagram met een pony. Deze hairdo heeft ze echter alweer ingeruild voor haar lange blonde lokken, maar wel met een kleine twist.

De presentatrice is voor een nieuw kleurtje gegaan, zo laat ze zien op haar Instagram-account. En het gaat hier om de kleur roze. “Lekker dagje vandaag #pinkhair #dontcare”, schrijft ze bij het bericht.

Pony

Nikkie plaatste in mei ook al een kiekje met een pony. De blondine schreef toen bij haar foto: “Doen of niet?”. Haar volgers reageerden vervolgens alles behalve enthousiast.

Nikkie gaf echter niks om deze kritiek en verscheen toch aan de RTL Boulevard-desk met haar gloednieuwe coupe. “Jullie waren heel duidelijk, maar toch even een keer bij RTL Boulevard een pony”, schreef de fashiongoeroe lachend op Instagram. Nikkie kon na de uitzending dan ook op heel wat reacties van kijkers rekenen.

Gelukkig kon de blondine er wel om lachen. Ze deelde de dag erna weer een kiekje met haar oude kapsel. “Mijn pony is weer verdwenen.” Wat bleek? Het was helemaal niet geknipt, ze droeg namelijk een nep-pony.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws