Yaaass queen! Fred van Leer gaat Drag Race Holland presenteren 

RuPaul's Drag Race-ster ChiChi overleden

RuPaul's Drag Race-ster ChiChi overleed aan een auto-immuunziekte.
ChiChi

Drag Queen ChiChi DeVayne, bekend van RuPaul's Drag Race is vandaag op 34-jarige leeftijd overleden. Het treurige nieuws werd bekend gemaakt door middel van een Instagram-post die geplaatst werd door zijn familie.

Longontsteking

Zavion Davenport, zoals zijn echte naam luidt, overleed aan een auto-immuunziekte. Na nierfalen belandde hij in het ziekenhuis. Zavion kreeg uiteindelijk ook een longontsteking en dat is hem fataal geworden.

Op Instagram deelt zijn familie dat de laatste woorden van de Drag Queen 'never give up' waren.

Dankbaar

ChiChi DeVayne was te zien in het achtste seizoen van de populaire show RuPaul's Drag Race, wat in Nederland via Netflix te zien is. RuPaul, de presentator van de show, reageert op deze tragische gebeurtenis via een bericht op Twitter.

"Mijn hart is gebroken sinds ik weet dat Chi Chi DeVayne is overleden. Ik ben zo dankbaar dat ik haar en haar prachtige ziel heb leren kennen. Ze zal erg gemist worden, maar nooit vergeten", aldus RuPaul.

Dit bericht bekijken op Instagram

The official notification from his family!

Een bericht gedeeld door Chi Chi DeVayne (@chichidevayneofficial) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f741408c289c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });