Netflix benaderde déze acteur voor Selling Sunset

Netflix vroeg de acteur meerdere keren om in de show te verschijnen.

Lees ook

Chrishell Stause en acteur Justin Hartley besloten na een huwelijk van twee jaar uit elkaar te gaan. De scheiding van Chrishell Stause staat dan ook centraal in het derde seizoen van Selling Sunset. Echter, alleen Chrishells kant van het verhaal komt aan bod in de serie. Maar wat blijkt nu? Netflix vroeg Justin meerdere keren om in de show te verschijnen.

Scheiding

Let op! Voordat je enthousiast begint met lezen, willen we je waarschuwen voor spoilers.

In het derde seizoen komen we erachter dat Justin de divorce niet zo netjes afhandelde. Naar verluidt liet de This is Us-acteur via een sms'je aan Chrishell weten dat hij de scheiding had aangevraagd. Dit kwam voor Chrishell compleet onverwachts.

Terwijl de meerderheid van de Selling Sunset-makelaars zich rond Chrishell verzamelden om hun steun te betuigen, waren sommige collega's minder supportive. Onder andere Davina Portratz geloofde dat er altijd twee kanten van het verhaal zijn. Als het aan Netflix had gelegen, was het verhaal van Justin dan ook zeker in de show naar voren gekomen.

Een van de makers van Selling Sunset heeft toegegeven dat Justin benaderd was voor de show. Door de opnames voor This is Us was het echter niet mogelijk om hem in de show te laten zien.

Twee kanten

“Ik denk dat het gewoon contractueel was. We hebben hem heel vaak gevraagd voor de show. Ik denk dat hij door zijn contract met NBC niet in de show kon komen”, vertelde Adam DiVello, een van de makers van de serie, in een interview met Variety. Volgens US Weekly zou de acteur de afleveringen van Selling Sunset niet hebben gekeken. Justin zou wel op de hoogte zijn gebracht over wat Chrishell over de scheiding heeft gezegd.

“Hij vindt het vervelend dat Chrishell hun privé-informatie openbaar heeft gemaakt, niet alles van haar verhaal zou kloppen. Zijn goede vrienden en familie weten wat er echt is gebeurd, net als Chrishell, dus het is uiteindelijk haar keuze wat er wordt neergezet”, vertelt een insider aan US Weekly.

De bron vervolgt zijn verhaal met het feit dat de beweringen die over Justin gedaan worden in de show niet waar zijn. Zo zou Chrishell de uitspraak hebben gedaan dat Justin door zijn This is Us-roem is veranderd. “Chrishell weet dat dit niet is gebeurd, dus als ze mensen laat geloven dat dat wel zo is, maakt dat hem van streek. Justin wil gewoon verdergaan”, aldus de bron.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook