Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories werden door jullie het meeste gelezen.
Wie is de Mol?

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Dít zijn de eerste vijf kandidaten van jubileumseizoen Wie is de Mol?

1. Dít zijn de eerste vijf kandidaten van jubileumseizoen Wie is de Mol?

Yesssss, vanaf 5 september zal er een jubileumseizoen van Wie is de Mol? te zien zijn bij AVROTROS. Vandaag zijn dan eindelijk de eerste vijf kandidaten bekend gemaakt. Alhoewel, we weten het nog niet precies...

Monica Geuze reageert op kritiek na uitzending De Slimste Mens

2. Monica Geuze reageert op kritiek na uitzending De Slimste Mens

Gisteren was het dan eindelijk zover: de uitzending van het NPO 2-programma De Slimste Mens met Monica Geuze. Voor én na de uitzending kon de YouTuber rekenen op bakken kritiek. Monica kennende trekt zij zich hier niet veel van aan. En terecht. De YouTuber is namelijk door naar de volgende ronde. Yes!

Love Island pakt het dit jaar nóg grootser aan

3. Love Island pakt het dit jaar nóg grootser aan

Wooohoo, we hoeven nog maar even te wachten tot het nieuwe seizoen van Love Island NL van start gaat. Krijg jij als liefhebber van het programma geen genoeg van alle uitzendingen? Dan is er goed nieuws. Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood trakteren je dit seizoen wekelijks op een extra aflevering van de nieuwe serie Love Island: Aftersun.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760ea0bd050', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });