Dít zijn de eerste vijf kandidaten van jubileumseizoen Wie is de Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? wordt dit jaar spannender dan ooit.

Yesssss, vanaf 5 september zal er een jubileumseizoen van Wie is de Mol? te zien zijn bij AVROTROS. Vandaag zijn dan eindelijk de eerste vijf kandidaten bekend gemaakt. Alhoewel, we weten het nog niet precies…

Interview

Op het Instagram-account van Wie is de Mol? is vandaag een mysterieuze video geplaatst. In de video worden verschillende antwoorden uit een interview gegeven. En wat blijkt? Het gaat hier om de antwoorden van de eerste vijf kandidaten die aan dit jubileumseizoen meedoen.

Toch zit er een klein addertje onder het gras. Op de website van Wie is de Mol? staan de gehele interviews van alle vijf de kandidaten, maar – ja, echt – zónder naam. Aan de hand van de antwoorden moeten fans proberen te achterhalen wie de deelnemers zijn.

Hints

De afgelopen weken zijn er al meerdere hints gegeven over het nieuwe jubileumseizoen. Zo werd er op het Instagram-account een filmpje gedeeld waarin we de stemmen van drie oud-Mollen horen. We hebben het hier over Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol. Alle drie gaven ze cryptische hints over het nieuwe seizoen.

Daarnaast kun je in het filmpje zien dat de kandidaten nog één tweede kans krijgen om de Mol te ontmaskeren. “Het gaat hierbij om oud-deelnemers van het programma die nog een poging mogen wagen”, aldus een medewerker van AVROTROS.

Dit bericht bekijken op Instagram

Link in bio 👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Beeld: Wie is de Mol?, Instagram

Laatste nieuws