Wait, what?! Komt er toch nog een tweede seizoen van Like Monica?

Monica Geuze reageert op kritiek na uitzending De Slimste Mens

De YouTuber trekt zich niets aan van alle opmerkingen.
Monica Geuze

Gisteren was het dan eindelijk zover: de uitzending van het NPO 2-programma De Slimste Mens met Monica Geuze. Voor én na de uitzending kon de YouTuber rekenen op bakken kritiek. Monica kennende trekt zij zich hier niet veel van aan. En terecht. De YouTuber is namelijk door naar de volgende ronde. Yes!

Negatieve reacties

Al voordat de aflevering begon lieten veel kijkers zich over Monica uit op Twitter. Ondanks dat de YouTuber het spel enorm goed speelde, kreeg de YouTuber flink wat negatieve reacties op Twitter.

Op Instagram Stories deelt Monica een aantal van deze negatieve comments. En één ding is duidelijk: de YouTuber trekt zich er weinig van aan.

Go, Monica!

Zo plaatst Monica een foto van zichzelf met de letters 'eyeroll' boven haar hoofd. Ook schrijft ze bij een negatief bericht op Twitter: 'Love You'. Monica eindigt met een foto van zichzelf waarbij ze schrijft: 'See you tommorow'. Groot gelijk, aangezien de YouTuber door is naar de volgende ronde. You go, girl!

Instagram Stories - @monicageuze
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7410a659b0c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });