Dit is wanneer A Star is Born op Netflix staat

YES! Jane the Virgin seizoen 5 komt naar Netflix

Finally! Heel goed nieuws voor fans van Jane the Virgin.
Jane the Virgin

Het is zover: het allerlaatste seizoen van Jane the Virgin staat binnenkort op Netflix, finally! De telenovela- slash komedieserie is vanaf zondag 27 september op de streamingdienst te bekijken.

Surprise

Fans van Jane the Virgin kunnen opgelucht ademhalen. Netflix kondigde op hun socialmediakanalen aan dat seizoen vijf al very soon op de streamingdienst staat. “We hebben een boodschap van Michael voor jullie: “SURPRISE!”, schrijft Netflix op Twitter.

Netflix laat weten dat het laatste seizoen vanaf 27 september dan ein-de-lijk te zien is. Helaas is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van de serie in België te zien is.

Jane the Virgin

De komedieserie Jane the Virgin draait om Jane Gloriana Villanueva – gespeeld door Gina Rodriguez – en haar vrienden en familie. Het einde van seizoen vier eindigde met een behoorlijke cliffhanger, waardoor Jane’s wereld compleet veranderd. To be continued…

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f74100233726', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });