Dilemma's met Linda Hakeboom

Linda Hakeboom opgelucht: 'Er zijn geen uitzaaiingen'

De presentatrice vertelt dat ze opgelucht kan ademhalen.
Linda Hakeboom

Een aantal dagen geleden deelde presentatrice Linda Hakeboom verdrietig nieuws op Instagram. "Ik heb borstkanker...", schreef Linda in haar bericht. Gelukkig is er ook goed nieuws. De uitslagen van het ziekenhuis waren positief, er zijn namelijk geen uitzaaiingen gevonden in haar lichaam, zo laat Linda weten in haar Instagram Stories.

Opgelucht

Linda laat weten dat ze gisteren weer in het ziekenhuis is geweest. De presentatrice heeft naar eigen zeggen goed nieuws gekregen. "Ik heb naar omstandigheden de beste uitslag gekregen, namelijk: er zijn geen uitzaaiingen", vertelt ze.

De presentatrice vertelt dat ze al de hele dag nadenkt over hoe 'bizar' deze situatie is. "Dat je in één week tijd gaat van: niets aan de hand, naar zo ongeveer feestvieren dat je maar één tumor hebt. Het is echt heel bizar allemaal, maar voor nu is het echt goed nieuws."

Ondanks het goede nieuws moet Linda alsnog geopereerd worden en krijgt zij chemotherapie. "Dus het is alsnog heel spannend, maar voor nu is het even feest."

Coronatest

Linda gaat ondanks deze bizarre situatie gewoon verder met haar leven. De presentatrice is namelijk druk bezig met de opnames van een nieuw programma. Ze moest daarvoor ook een coronatest laten afnemen.

"Ik wilde dat toch wel door laten gaan. Want, ja: het leven gaat ook door en ik heb daar gewoon zin in. Het is afleiding, superleuk en een leuk team", aldus Linda.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Linda.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f76058a65a1b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });