Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories werden door jullie het meeste gelezen.
Monica Geuze

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Monica Geuze over gewicht: 'Ik voel mij op dit moment niet prettig in mijn eigen lichaam'

1. Monica Geuze over gewicht: 'Ik voel mij op dit moment niet prettig in mijn eigen lichaam'

Monica Geuze is alweer een halfjaar happily in love samen met haar grote liefde Robbert. In een nieuwe weekvlog vertelt de YouTube-ster dat al deze verliefdheid ook een behoorlijke impact heeft op haar gewicht.

Monique Westenberg over hereniging André en Roxeanne: 'Ik ga er verder niet tussen zitten'

2. Monique Westenberg over hereniging André en Roxeanne: 'Ik ga er verder niet tussen zitten'

Monique Westenberg is terug bij grote liefde André Hazes én ze zorgde ook nog eens voor de hereniging tussen Roxeanne en André. In een interview met Beau Monde vertelt Monique over de verzoening tussen de zanger en zijn zus.

Kim Kötter ontdekte zwangerschap op een bijzondere manier

3. Kim Kötter ontdekte zwangerschap op een bijzondere manier

Kim Kötter maakte vorige week het leuke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar derde kindje samen met haar grote liefde Jaap Reesema. In een nieuwe YouTube-video legt de voormalig Miss Nederland uit dat ze er op een bijzondere manier achterkwam dat ze opnieuw zwanger is.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75f65b32935', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });