Marieke Elsinga over uiterlijk: ‘Ik wil graag wat liever tegen mezelf zijn’

De RTL Boulevard-presentatrice heeft ook zo haar onzekerheden.

Lees ook

Marieke Elsinga beet onlangs krachtig van zich af, nadat een afslankbedrijf haar benaderde voor een samenwerking. Toch heeft de presentatrice ook zo haar onzekerheden. In een gesprek met Veronica Magazine vertelt de Qmusic-dj dat ze voortaan tevreden wil zijn met haar uiterlijk.

Coronakilo’s

Een afslankbedrijf daagde Marieke laatst uit om haar ‘overtollige’ kilo’s kwijt te raken. Deze dare schoot bij de presentatrice in het verkeerde keelgat. “Daar heb ik me toen boos over gemaakt op social media”, deelt de Q-dj. “Ik sta redelijk stevig in mijn schoenen, maar als het over uiterlijkheden gaat, zou ik graag wat liever willen zijn tegen mezelf”, vertelt Marieke.

Anders denken 

De presentatrice moet alleen nog wel de juiste mindset hebben. “Laatst hadden we het er in de show over: Mattie vroeg welk cijfer we onszelf zouden geven, puur op basis van uiterlijk”, begint Marieke.

“Hij gaf zichzelf een 7,5, ik vond mezelf een 7,3. Onze producer Joe gaf zichzelf een 9. Hij vond dat iedereen zichzelf een 10 moet geven, maar trok er een punt vanaf omdat hij zichzelf wat klein vindt. Ik dacht: zo wil ik ook denken”, vertelt de presentatrice.

Instagramvragen 

Marieke plaatste eind juni een prachtige foto van zichzelf met haar kat op Instagram. Haar followers reageerden massaal op het plaatje. Alleen lieten velen zich niet alleen uit over haar harige viervoeter.

“Marieke, je lijkt wel zwanger”, en “Ben je zwanger”, was er te lezen in de comments. Marieke liet zich niet kennen en sloeg van zich af. “Nee, pannenkoek. Dat is een vrouwenlijf met vormen!” De brunette kreeg veel bijval van haar volgers. Haar followers benadrukten dat Marieke juist een prachtige vrouw is. Hear, hear!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook