Zwanetta haalt uit naar makers Temptation Island VIPS

Goed nieuws: er komt tóch een nieuw seizoen van Temptation Island

Goed nieuws voor alle Temptation Island lovers, er komt toch een nieuw seizoen!
temptation island

In verband met het coronavirus leek het erop dat er geen nieuw seizoen van Temptation Island zou komen, maar niets blijkt minder waar. Binnenkort starten er tóch opnames voor een nieuwe seizoen van de populaire realityserie. Alleen dan wel speciaal voor Videoland.

Opnames in Italie

RTL zag het niet zitten om met een cast en crew naar Thailand te vliegen om Temptation Island op te nemen. Luckily komt Videoland met ander concept. De streamingdienst komt met een variant op de proppen die niet in Thailand wordt opgenomen, maar in het prachtige Italië.

“Uiteraard blijft dit altijd onder voorbehoud van eventuele veranderende RIVM-maatregelen en mogelijkheden om af te reizen vanwege Covid-19. We houden dit nauwlettend in de gaten, de gezondheid van cast en crew staat voorop’, zegt RTL over de plannen.

Opnames starten volgende maand

Vanaf wanneer je weer kunt genieten van het juicy programma is nog onbekend, maar het is de bedoeling dat de opnames volgende maand al plaatsvinden. Met een beetje geluk komt het seizoen eind van het jaar op Videoland. Yay!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6496b032997', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });